Find den rette kaffemaskine til

Industri & fabrik

 

En kaffemaskine til industri og fabrikker kræver en solid kaffemaskine, du kan stole på. Kaffemaskinen skal kunne modstå dagligdagens udfordringer, både i form af rumklima, rengøring og hastighed.

Industrikaffemaskiner

Hos JDE Professional har vi et stort sortiment af solide industrikaffemaskiner, der producerer kvalitetskaffe i høj hastighed, så alle kan nå at få en kop i pausen. De har en kapacitet og en holdbarhed, der matcher behovet i større virksomheder, på byggepladser, i kantiner, storkøkkener og andre institutioner, hvor der drikkes uanede mængder kaffe, og hvor mange personer skal deles om samme maskine.

Få rådgivning

Vores industrikaffemaskiner har en udskænkningstid på ned til 3,5 sekunder pr. kop og fås i forskellige mange udgaver, så du kan finde en, der passer til jeres virksomhed og som har de funktioner og smagsvarianter, som du ønsker.    

Vores eksperter hjælper jer gerne med at vælge den rigtige kaffeløsning– de har rådgivet masser af erhvervskunder i jagten på at finde den helt rigtige industrikaffemaskine.

Få rådgivning

Hvor stor er arbejdspladsen?

Antal medarbejdere/gæster
<10 10 - 30 30 - 50

 

Vores bedst sælgende industrikaffemaskiner

Cafitesse Exellence Compact Black

En simpel og kompakt industrikaffemaskine, der skænker sort kaffe på rekordtid. Cafitesse Excellence Compact Black er et godt valg til virksomheder med 5-20 ansatte. Maskinen har en udskænkningstid på bare 15 sekunder pr. kop og 92 sekunder pr. kande – det betyder, at du kan servere kaffe for ansatte og gæster på rekordtid. Med en ugentlig rengøringstid på bare 4 minutter i gennemsnit, så tilhører Cafitesse Excellence Compact Black desuden de industrikaffemaskiner, der kræver allermindst vedligehold.

Få et gratis tilbud

Cafitesse Quantum

Cafitesse Quantum findes i to versioner – C300 og C110. Fælles for begge er, at de brygger sort kvalitetskaffe i en hastighed, der udkonkurrerer lignende industrikaffemaskiner. Begge maskiner har nemlig en udskænkningstid på bare 3,5 sekunder pr. kop og 14 sekunder pr. kande – og så har C300-modellen en dobbeltudskænkningsfunktion, som gør det muligt at brygge 2 kopper eller kander samtidig.

De to industrikaffemaskiner er især velegnede til storkøkkener og konferencecentre, da de producerer op til 400 kopper kaffe dagligt. 

Få et gratis tilbud

Omni S – Espresso og friskbryg

Omni S findes i to varianter – Espresso Omni S og Friskbryg Omni S. Fælles for begge industrikaffemaskiner er, at de er lette at betjene og har en udskænkningstid på 30 sekunder pr. kop. Dvs., at de kan levere ca. 90 kopper i timen. Omni S-modellerne adskiller sig fra de øvrige industrikaffemaskiner ved at have flere smagsvarianter at vælge mellem. Friskbryg har forskellige varianter af sort kaffe, mens Espresso-modellen også kan brygge mælkebaserede kaffedrikke som cafe latte, cappuccino og varm kakao.

Få et gratis tilbud