Find den rette kaffemaskine til dit

Kontor


God kaffe er vigtig for både produktiviteten og motivationen for dine ansatte. 
Vores kaffeeksperter kan sammensætte den perfekte løsningen til jeres behov.

En kaffepause i løbet af dagen giver dine medarbejdere fornyet energi og motivation – og så giver den god anledning til videndeling, ideudveksling og ikke mindst smalltalk, der styrker det kollegiale fællesskab. Derfor er det vigtigt, at kaffemaskinen er et godt mødested på arbejdspladsen.

Det kan du sørge for ved at vælge en kaffemaskine til kontoret, der matcher virksomhedens behov og medarbejdernes ønsker. Du bør blandt andet tage stilling til, hvor meget kaffe I drikker om dagen og hvilke smagsvarianter dine ansatte – og virksomhedens gæster – skal kunne vælge mellem.

Få rådgivning

Hos JDE Professional har vi et stort udvalg af stilrene kaffemaskiner til kontoret, der kræver et minimum af rengøring og vedligehold – de varierer i kapacitet, udvalg og funktioner, men passer alle perfekt ind i et travlt arbejdsmiljø, hvor praktiske opgaver skal være så få som muligt.

Få rådgivning

Hvor stort er kontoret?

Antal medarbejdere/gæster
<10 10 - 30 30 - 50 50 - 100

 

Vores bedst sælgende kaffemaskiner til kontoret

Cafitesse Excellence Compact Touch

Den lille, kompakte kaffemaskine er let at betjene og har et stort udvalg af kaffedrikke. Det moderne design gør den desuden indbydende – både for medarbejdere, der trænger til en pause, og for kunder, der er på besøg i virksomheden.

Cafitesse Exellence Compact Touch passer til virksomheder med et forbrug på 20-100 kopper om dagen og den kræver et minimum af vedligehold og rengøring. Den er med andre ord en perfekt kaffemaskine til et kontor, hvor der er travlt.

Få et gratis tilbud

L'Or Promesso

Leder du efter en kaffeløsning til en mindre virksomhed? Så er Promesso et godt bud på en kaffemaskine til kontoret. Den serverer alle de kendte kaffevarianter i høj kvalitet – og så kræver den kun 7 minutters ugentlig rengøring og vedligeholdelse.

Promesso har et prisvindende design som pynter på ethvert kontor – og så har den en udskænkningstid på bare 24 sekunder pr. kop – det giver mere tid til at starte gode samtaler og tanke ny energi i kaffepausen.

Få et gratis tilbud

Omni Serien

Omni står bag en serie af kaffemaskiner til kontoret – fælles for dem er, at de har et stilfuldt og intuitivt design samt en stor touchscreen, som gør det til en fornøjelse for medarbejdere og gæster at betjene maskinen – og så serverer de kaffe i høj kvalitet i alle de varianter, du kender. Serien af Omni-kaffemaskiner er velegnede til virksomheder med op til 50 ansatte.

Få et tilbud på vores smarte Espresso Omni S, der passer ind i ethvert kontormiljø.

Få et gratis tilbud