Find den rette kaffemaskine til din

Uddannelsesinstitution

 

God kaffe er vigtig for produktiviteten og motivationen for både ansatte og studerende. Vores kaffeeksperter kan sammensætte den perfekte løsningen til jeres behov.

Lange dage med forelæsninger og undervisning kræver god kaffe til SU-venlige priser. Derfor kan det godt betale sig at investere i en kaffemaskine til kantinen, hvor de studerende kan hente billig to-go-kaffe i et utal af varianter.

Som eliteleverandører er vi vant til at levere skræddersyede kaffeløsninger til danske uddannelsesinstitutioner – og vores eksperter står også til rådighed, når I skal vælge ny kaffemaskine til kantinen hos jer. Sammen kigger vi nærmere på jeres behov og budget og finder en maskine, der lever op til jeres forventninger.

Få rådgivning

Herunder har vi samlet et udvalg af budgetvenlige maskiner, som vi ofte leverer og installerer på universiteter, erhvervsuddannelser og andre skoler i Danmark – de gør de muligt at servere billig kvalitetskaffe på jeres uddannelsessted.

Få rådgivning

Hvor stort er uddannelsesstedet?

Antal medarbejdere/gæster
<10 10 - 30 30 - 50 50 - 100

 

Vores bedst sælgende kaffemaskiner til uddannelsesinstitutioner

Cafitesse Execellence Touch

Med en kapacitet på 700 kopper i timen og en udskænkningstid på bare 6 sekunder, så er Cafitesse Execellence Touch er oplagt bud på en kaffemaskine til kantinen på uddannelsessteder, hvor behovet for kaffe er stort og hvor mange elever og ansatte skal tanke op i pauserne.

Cafitesse Excellence Touch er enkel og brugervenlig – og har samtidig noget for enhver smag. Der er nemlig 14 forskellige varianter at vælge mellem, heriblandt klassikere som cappuccino, varm kakao og espresso.

Få et gratis tilbud

L´OR Promesso

Med L´OR Promesso kan du servere alle de kendte kaffevarianter, fx cappuccino, espresso og latte macchiato. Den er et godt bud på en kaffemaskine til kantinen på mindre uddannelsessteder, men er også et oplagt valg, hvis I går med tanken om et hyggeligt kaffehjørne med en to-go kaffemaskine, hvor elever og undervisere selv kan hente kaffe i pauserne.

L´OR Promesso har nemlig en intuitiv touch-skærm, der gør den let at betjene – og så har den tidligere vundet priser for sit stilrene, italienske design.     

Få et gratis tilbud

Cafitesse C300

Cafitesse C300 er en simpel kaffemaskine, der brygger sort kaffe i god kvalitet. Den har en høj kapacitet og kan brygge op til 900 kopper kaffe før den skal fyldes op. Det gør den til et oplagt valg til uddannelsesinstitutioner, hvor efterspørgslen efter kaffe er stor og hvor studerende og undervisere selv skal betjene maskinen.

Med en udskænkningstid på bare 4 sekunder pr. kop, så er Cafitesse C300 blandt de hurtigste maskiner på markedet – med denne kaffemaskine til kantinen behøver der aldrig være trængsel i pauserne.

Få et gratis tilbud