Servicepakker

Vi kender vejen til den gode kaffeoplevelse

Danmarks største servicetekniker team

Hos JDE Professional har vi Danmarks største team af egne serviceteknikere, og vi er parate til at yde dig den bedst mulige service, hvis I får problemer med jeres kaffemaskine. Det giver tryghed, så I ikke behøver at bekymre jer om manglende kaffe.

Service & Support anvender den nyeste navigationsteknologi, der sikrer hurtig og effektiv kommunikation mellem vores serviceafdeling og serviceteknikere. Med dette system kan vi se hvilken tekniker, der er tættest på jer, når I har brug for os. Det er service uden omveje.

Servicepakker

Med en servicepakke fra os er hjælpen nær, hvis uheldet er ude. Vores erfaring viser, at selvom vores kaffemaskiner er særdeles driftssikre, sker der uheld. Og ofte sker uheldet, når man mindst venter det, eller når det er mest ubelejligt.

En servicepakke hos os giver jer tryghed og sikkerhed for frisk kaffe hver dag. Vælg den servicepakke, der passer til jeres behov.

Kontakt os i dag og bestil en servicepakke

Vi kontakter dig inden for 24 timer på hverdage

Sådan køber I i en servicepakke

Hos os kan I købe en servicepakke til de fleste typer kaffemaskiner på markedet. Det er dog en forudsætning, at der er monteret kalkfilter på jeres kaffemaskine, og at I har en fast aftale på udskiftning af dette.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på både kalkfilter og servicepakker.
Du kan udfylde formularen her, og vi kontakter dig.

Service uden servicepakke

Vi er selvfølgelig også klar til at hjælpe jer, selvom I ikke har lavet en fast aftale med os på service. Ved servicebesøg faktureres kørsel, arbejdsløn og reservedele efter forbrug.

Vil du hellere ringe?

Vi hjælper jer gerne telefonisk med det samme.


Vores serviceteam står klar:

Mandag til torsdag fra 08.00 – 16.00 
Fredag fra 08.00 – 15.30