Servicepakker

Vi kender vejen til den gode kaffeoplevelse

Danmarks største servicetekniker team

Jacobs Douwe Egberts har Danmarks største team af egne serviceteknikere og vi er parate til at yde dig den bedst mulige service, hvis du får problemer med din kaffemaskine. Det giver dig tryghed, så du ikke behøver at bekymre dig om manglende kaffe.

Service & Support anvender den nyeste navigationsteknologi, der sikrer hurtig og effektiv kommunikation mellem vores serviceafdeling og serviceteknikere. Med dette system kan vi se hvilken tekniker, der er tættest på dig, når du har brug for os. Det er service uden omveje.

Servicepakker

Med en Jacobs Douwe Egbert servicepakke er hjælpen nær, hvis uheldet er ude. Vores erfaring viser, at selvom vores kaffemaskiner er særdeles driftssikre, sker der uheld. Og ofte sker uheldet, når du mindst venter det eller når det er mest ubelejligt.

En servicepakke giver dig tryghed og sikkerhed for frisk kaffe. Vælg den servicepakke, der passer til jeres behov.

Kontakt os i dag og bestil en servicepakke

Vi kontakter dig inden for 24 timer på hverdage

Sådan køber du en servicepakke

Hos os kan du købe en servicepakke til de fleste typer kaffemaskiner på markedet. Det er dog en forudsætning, at der er monteret kalkfilter på din kaffemaskine, og at du har en fast aftale på udskiftning af dette.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på både kalkfilter og servicepakker.
Du kan udfylde formularen her og vi kontakter dig.

Service uden servicepakke

Vi er selvfølgelig også klar til at hjælpe dig, selvom du ikke har lavet en fast aftale med os på service. Ved servicebesøg faktureres kørsel, arbejdsløn og reservedele efter forbrug.

Vil du hellere ringe?

Vi hjælper dig gerne telefonisk med det samme.


Vores serviceteam står klar:

Mandag til torsdag fra 08.00 – 16.00 
Fredag fra 08.00 – 15.30