• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Servicepakker

Vi kender vejen til den gode kaffeoplevelse

Danmarks største servicetekniker team

Hos JDE Professional har vi Danmarks største team af egne serviceteknikere, og vi er parate til at yde jer den bedst mulige service, hvis I får problemer med jeres kaffemaskine. Det giver tryghed, så I ikke behøver at bekymre jer om manglende kaffe med vores kaffemaskiner.

Service & Support anvender den nyeste navigationsteknologi, der sikrer hurtig og effektiv kommunikation mellem vores serviceafdeling og serviceteknikere, så I kan få en god og hurtig service af jeres kaffemaskine. Med dette system kan I se hvilken servicetekniker, der er tættest på jer, når I har brug for os til at tage hånd om jeres kaffemaskine. Det er service uden omveje.

Servicepakker

Med en servicepakke fra os er hjælpen fra vores serviceteknikere nær, hvis uheldet er ude med jeres kaffemaskine. Vores erfaring viser, at selvom vores kaffemaskiner er særdeles driftssikre, sker der uheld af og til, hvor I har brug for vores serviceteknikere. Og ofte sker uheldet med kaffemaskinen, når man mindst venter det, eller når det er mest ubelejligt.

En servicepakke hos os giver jer tryghed og sikkerhed for frisk kaffe hver dag. Vælg den servicepakke, der passer til jeres behov. Så står vores serviceteknikere klar til at hjælpe jer med kaffemaskinen.

Kontakt os i dag og bestil en servicepakke

Vi kontakter dig inden for 24 timer på hverdage

Sådan køber I i en servicepakke

Hos os kan I købe en servicepakke til de fleste typer kaffemaskiner på markedet. Det er dog en forudsætning, at der er monteret kalkfilter på jeres kaffemaskine, og at I har en fast aftale på udskiftning af dette. Vi giver gerne et på både kalkfilter og servicepakker til kaffemaskiner.

Du kan udfylde formularen her, og vi kontakter dig. 

Service uden servicepakke

Vi er selvfølgelig også klar til at hjælpe jer, selvom I ikke har lavet en fast aftale med os på service. Ved servicebesøg faktureres kørsel, arbejdsløn og reservedele efter forbrug.

Vil du hellere ringe?

Vi hjælper jer gerne telefonisk med det samme.

79 31 38 38


Vores serviceteam står klar:

Mandag til torsdag fra 08.00 – 16.00 
Fredag fra 08.00 – 15.30