• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Lad jer forføre af øjeblikke med ren espresso nydelse


L'OR

Nye kapsler i aluminium

L’OR Espresso præsenterer den nye aluminiumskapsel, der nu også kan fås i Danmark. Denne nye kapsel er designet til at passe til Nespresso®* kaffemaskine og bevarer kaffens aromaer takket være den hermetisk lukkede kapsel. Kapslen indeholder kaffebønner, der er eksklusivt udvalgt af L'OR. Den nøje udvalgte kaffen giver jer en mere intensiv espresso-oplevelse og en fyldigere crema**.

Køb L'OR kaffekapsler

Bæredygtig kaffe

Alle blandinger af L'OR Espresso er fremstillet af kaffe, der er dyrket efter bæredygtige dyrkningsmetoder, og som er 100 % UTZ certificeret. L'OR arbejder sammen med UTZ for at fremme brugen af bæredygtig kaffedyrkning. Det er vores mål at forbedre levebetingelserne for landmændene og landarbejderne og deres familier, og vi gør en indsats for at bevare naturen og beskytte miljøet.

5 fantastiske kaffeblends

L'OR Lungo Profondo

Nøddeagtig og kompleks | Intensitet 08

INTENS - KRYDRET – FRISTENDE

L'OR LUNGO PROFONDO skruer op for lyden med en intens og krydret aroma, toner af ristede mandler og fristende lakrids, afrundet af et glitrende, bronze farvet lag crema.

L'OR Lungo Mattinata

Delikat og balanceret | Intensitet 05

BALANCERET - DELIKAT – LIVLIG

Vågn op med L'OR LUNGO MATTINATA – en balanceret Lungo med en lys og luftig crema. Denne delikate blanding har en behagelig personlighed med et strejf af korn, der giver jer en frisk start på dagen.

L'OR Espresso Supremo

Intens og krydret | Intensitet 10

KOMPLEKS – KRYDRET – KRAFTFULD

Livlige og krydrede L'OR Espresso SUPREMO er en utæmmet espresso med komplekse indslag af mørk chokolade, egetræ og nødder, afrundet af en fyldig crema. En intens kaffe nydelse og espresso styrke i højeste gear.

L'OR Espresso Splendente

Delikat og balanceret | Intensitet 07

PIKANT - BALANCERET – SELVSIKKER

L'OR Espresso SPLENDENTE reflekterer en enestående espresso kvalitet med sin selvsikre aroma, gyldne crema og uimodståelige stil præget af nøddeagtige toner og en pikant citrus eftersmag.

L'OR Ristretto

Nøddeagtig og kompleks | Intensitet 11

KRAFTIG - EKSPRESSIV – FULDENDT

Den afbalancerede L'OR RISTRETTO taler til sanserne med sin udtryksfulde, friske personlighed og kraftfulde krydrede aroma – en lækker ristretto blanding, som gør espressoen til en uforglemmelig oplevelse.

*Mærke der tilhører en tredjepart, der ikke har nogen forbindelse med JACOBS DOUWE EGBERTS. For en detaljeret liste over kompatible maskiner se www.lorespresso.com

**Sammenlignet med de aktuelle plastikkapsler, der er kompatible med Nespresso®* kaffemaskinerne