Forkælelse i en kop

Pickwick Loose Leaf

Se udvalg

En kop af din yndlingste er en luksus, du skal huske at unde dig selv. En lille pause i en hektisk hverdag, et frisk pust af ny energi eller et sødmefyldt pusterum. Pickwick Loose Leaf giver dig mulighed for at forkæle dig selv med en kop te, der smager lige præcis, som du bedst kan lide den.

Premium te

Ti varianter til en hver forkælelse

Pickwick Loose Leaf frister med et sortiment af premium løs te fra de bedste teplantager. Alle teerne er nøje udvalgt efter deres høje kvalitet og tilsættes nænsomt smagsgivere, der giver smagen ekstra karakter. Kun de helt friske og aromatiske blade fra teplanten håndplukkes og får lov at finde vej til din yndlingskop. Prøv selv alle mulighederne med Pickwick Loose Leaf te – lidt forkælelse i en kop.

Kamillien til sjælen

Eller my(n)ten i teen

Er du til Kamille te, tilbyder Loose Leaf en dejlig varm kamille te, med en sødmefuld og blomstrende smag. Skal der mynte i teen, kan der anbefales en Cool Mint, med en dejlig smag af mynte og lakridsrod. Tilbud dine medarbejder og/eller gæster en luksus og sansefyldt fornøjelse med Pickwick Loose Leaf.

Ved kolde dage

Tilsæt lidt sommerlys

Ved mørke dage, kan du tilsætte lidt Sommerfrugt, der er vores svar på en sød, frisk og aromatisk frugt te. Den genopliver sommeren midt i de koldeste måneder.

Pickwick Loose Leaf

10 premium teer

Uanset hvilken slags te du er til, så har Pickwick Loose Leaf noget til din kop. Er du til Earl Grey, som er en fyldig sort te?
Eller Cool Mint, som er en dejlig urte te med en frisk smag af mynte og lakridsrod?

Lækkert tilbehør til Pickwick Loose Leaf

Mere fra Pickwick