• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Forkælelse i en kop

Pickwick Loose Leaf

Se udvalg

En kop af jeres yndlingste er en luksus. En lille pause i en hektisk hverdag, et frisk pust af ny energi eller et sødmefyldt pusterum. Pickwick Loose Leaf giver jer mulighed for at blive forkælet med en kop te, der smager lige præcis, som I bedst kan lide den.

Premium te

Ti varianter til en hver forkælelse

Pickwick Loose Leaf frister med et sortiment af premium løs te fra de bedste teplantager. Alle teerne er nøje udvalgt efter deres høje kvalitet og tilsættes nænsomt smagsgivere, der giver smagen ekstra karakter. Kun de helt friske og aromatiske blade fra teplanten håndplukkes og får lov at finde vej til jeres yndlingskop. Prøv selv alle mulighederne med Pickwick Loose Leaf te – lidt forkælelse i en kop.

Kamillen til sjælen

Eller mynten i teen?

Er I til Kamillete, tilbyder Loose Leaf en dejlig varm kamillete, med en sødmefuld og blomstrende smag. Skal der mynte i teen? Så kan vi anbefale en Cool Mint med en dejlig smag af mynte og lakridsrod. Tilbyd alle omkring jer en luksuriøs og sansefuld fornøjelse med Pickwick Loose Leaf.

Ved kolde dage

Tilsæt lidt sommerlys

Ved mørke dage kan I tilsætte lidt Sommerfrugt, der er vores svar på en sød, frisk og aromatisk frugt te. Den genopliver sommeren midt i de koldeste måneder.

Pickwick Loose Leaf

10 premium teer

Uanset hvilken slags te I er til, så har Pickwick Loose Leaf noget til jeres kopper. Er I til Earl Grey, som er en fyldig sort te?
Eller Cool Mint, som er en dejlig urte te med en frisk smag af mynte og lakridsrod?

Lækkert tilbehør til Pickwick Loose Leaf

Mere fra Pickwick