• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Teen,
der passer til alle

Pickwick Tea Master Selection

Et udvalg af otte ikoniske teblandinger, der omhyggeligt er sammensat af vores teeksperter, så den er tilpasset danskernes ønsker. Når I serverer de forskellige varianter for jeres gæster, kunder eller kolleger kan de læse omkring teens oprindelse på emballagen. Det er omtanken for miljøet, der får dette unikke koncept til at skille sig ud, uden at det går ud over smagen eller kvaliteten. Endelig findes der en te, der er god for verden og god for mennesker.

Pickwick Tea Master Selection

Med omtanke for miljøet

Pickwick Tea Master Selections sammensætning af te er til den bevidste tedrikker, der vælger te med omtanke for miljøet. Pickwick Tea Master Selection indeholder kun certificerede teer. Emballagen er ansvarligt indkøbt og kan nemt genbruges. Derudover er teposen plastikfri og dermed komposterbar.

Læs mere her

Alle de teer, der anvendes i vores Pickwick Tea Master Selection, er ansvarligt indkøbt og Rainforest Alliance-certificerede. Dette kvalitetsmærke garanterer beskyttelse af biodiversitet, bevarelse af naturressourcer og bedre levevilkår for tebønderne.


Vi anvender nu også filterpapir til vores teposer, der således er fuldt ud komposterbare og kan bortskaffes sammen med andet organisk affald.


Æsken, tebrevene og etiketten er lavet af FSC-certificeret papir. Det betyder, at det træ, som papiret er lavet af, kommer fra skove, der drives bæredygtigt. Derfor kan I med god samvittighed nyde hver kop fra vores Pickwick Tea Master Selection.

God for verden, god for mennesker

Vores ikoniske blandinger fra hele verden er et levende bevis på, at bæredygtige initiativer ikke sker på bekostning af kvaliteten eller smagen. For hver te, I prøver, har I mulighed for at lære mere om de forskellige regioner og de særlige forhold, der gør sig gældende, der hvor teen er dyrket, såsom højde, temperatur og regnmængde. Alle disse faktorer har nemlig betydning for kvaliteten og smagen af teen.

Pickwick Tea Master Selection

Smag på verden

Det nye Pickwick Tea Master Selection koncept er autentisk og til den bevidste tedrikker. Hver særlige variant giver et smagsindtryk fra teens oprindelsesland.  Pickwick Tea Master Selection tager jer med på en rejse rundt i verden på blot et øjeblik.

Pickwick Tea Master Selection

Teblandinger skabt med kærlighed og omtanke

Det er med kærlighed og omtanke, at vores teeksperter har udvalgt otte blandinger fra hele verden. Teerne imødekommer alles ønsker og behov og er fuldt ud tilpasset den danske tedrikkers smagsløg. Vi tilbyder følgende varianter: English Breakfast, Earl Grey, Green Tea Lemon, Green Tea, Forest Fruit, Rooibos Vanilla, Mint og Ginger.

English Breakfast

Earl Grey

Green Tea Lemon

Green Tea Pure

Forrest Fruit

Rooibos Vanilia

Mint

Ginger

Pickwick Tea Master Selection

Vælg Pickwick Tea Master Selection

icon.png Otte teblandinger tilpasset danskernes ønsker

icon.png Ansvarligt

icon.png Indsigt i oprindelseslandet

icon.png Eksklusiv til Out of Home

Pickwick Tea Master Selection

Fuldfør te-oplevelsen


Oplevelsen ved at nyde en kop te kan gøres ekstra speciel med det helt rette tilbehør. Vælg det tilbehør, der passer til den måde,
I ønsker at præsentere jeres udsøgte te på, så I kan nyde alle de gode te-øjeblikke. Tilbehøret til Pickwick Tea Master Selection er elegant og
stilfuldt og skaber rammen for et perfekt og nydeligt lille tehjørne.

Lær mere om Pickwick