• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

De lækreste teer fra specialiserede tehuse

Pickwick forstår som ingen andre, hvor værdifulde de daglige teøjeblikke kan
være på en arbejdsplads. Hos JDE Professional har vi et omfattende udvalg af
teblandinger, der passer til ethvert øjeblik. Vi tilbyder te fra Pickwick og andre specialiserede tehuse.

pickwick-logo (1).pngfredsted-logo.png  Tea2you.png

Se vores udvalg af te

Pickwick Classic te

Nu også mange økologiske varianter

Pickwick ved, hvor værdifulde de daglige teøjeblikke er. I kan selv prøve teen fra Pickwick og opdage nydelsen af de mange smagfulde varianter. Læs mere om Pickwick Classic te her

Tea Master Selection

8 unikke smagsvarianter med et twist

Pickwicks unikke teblandinger af Tea Master Selection er et udvalg af de mest populære varianter, som er sammensat med en personlig twist af vores mange te eksperter. Læs mere om Pickwick Master te Selection her

Slow Tea

8 smagseksplosioner

Slow Tea fra Pickwick har en overraskende fyldig smag, som kommer bag på selv den gladeste tedrikker. Slow Tea er ægte klassiske blandinger af te, sammensat med krydderier og stykker af frugt, som giver smagseksplosioner i munden. Læs mere om Pickwick Slow Tea her

Pickwick Loose Leaf

Forkælelse i en kop

Vil I gerne forkæles med en luksuriøs og sansefuld teoplevelse? Så er Pickwick Loose Leaf den rette løsning til jer. Denne unikke teblanding består af et sortiment af premium løs te fra de bedste teplantager. Læs mere om Pickwick Loose Leaf te her

Andet te

Andre tebladninger fra specialiseret tehuse

Vil I gerne forkæles med et stort udvalg af forskellige te fra forskellige tehuse? Hos JDE tilbyder vi te fra specialiseret tehuse, som værner om den gode kvalitet. 

Tefavoritter

Vores mest populære teer

Vi har samlet alle de populære tefavoritter fra Pickwick i forskellige teæsker. I kan derfor være sikker på, at der er en smag, som passer til alle behov på arbejdspladsen.

Tilbehør til te

Det rette tilbehør til jeres te

Vi har samlet alt det tilbehør, som I har brug for til at skabe en komplet teoplevelse på arbejedspladen. Vi har alt lige fra flotte opbevaringsglas til tefiltre. 

Vores mest populære teprodukter netop nu

Et stort udvalg af certificeret te

Hos JDE har vi et mål om at være med til at skabe en bæredygtig tendustri. Derfor køber vi også et stort antal af certificeret te fra vores landmænd, så vi i fællesskab kan skabe ansvarlig handel. Derudover har vi et samarbejde med det uafhængige certificeringsprogram UTZ Certified, som hjælper landmænd med at forbedre deres levevilkår og tage hensyn til natur og miljø.

Hos JDE tilbyder vi UTZ certificeret te fra den eksklusive Pickwick Tea Master Selection (TMS) serie. I kan derfor altid nyde jeres te med god samvittighed. Flere af vores produkter forener nemlig økologi og bæredygtighed.

Læs mere om vores UTZ certificeret te her

Er I på udkig efter en komplet kaffeløsning?

Hvad er kaffen værd, hvis ikke I har en kaffemaskine, der kan brygge kaffen for jer? Eller hvad er kaffeoplevelsen værd, hvis ikke I har en kop at drikke kaffen af? Vi tilbyder alt det, I behøver for at skabe en komplet kaffeoplevelse. Vi giver jer god, velsmagende kaffe fra vores eget kafferisteri, professionelle kaffemaskiner i høj kvalitet og landsdækkende service. Hvad mere kunne I ønske jer? Måske lidt chokolade som I kan nyde sammen med kaffen, eller mælk til de af jer, der ikke foretrækker jeres kaffe sort.

Fortvivl ej, vi har alt, som I har behov for. Kaffemaskine, kaffe, te og tilbehør - vi tilbyder alt i én løsning!

Få rådgivning lige her

Vi har samlet alt det, som I bør vide om te

Bæredygtig te og hvad er egentlig te?

Pickwick støtter de landmænd, der dyrker de forskellige teplanter og værner om planeten, vi alle deler sammen. Pickwick er derfor tilknyttet Ethical Tea Partnership. Gennem samarbejde med organisationen overvåger vi arbejds- og levevilkår for de mennesker, der arbejder verden over i teproduktion. Pickwick har også økologiske teer og teer mærket med UTZ. › Vil du vide mere om Pickwick?

 

Hvad er te?

Te er lavet af teblade. Sort og grøn te laves af planten Camellia Sinensis. Rooibos derimod kommer fra nålene på en plante, der gror naturligt i Cederberg-området i Sydafrika. Da Rooibos ikke kommer fra samme plante, er Rooibos i teorien ikke en te. Vil du vide mere om te? Læs mere om te her.

 

Produktion af te

Pickwick udvælger teplanter fra hele verden. Når tebladene er modne, bliver de plukket med hånden. Derefter følger visning, rulning, fermentering, tørring og pakning. Vil du vide mere om produktionen af te? Så bliv klogere her.

 

Hvordan er te dyrket?

Te blev ved en tilfældighed opdaget af kejser Shen Nung 2700 år før Kristus. I Europa blev vi dog først bekendt med te i 1610. I 1937 ændrede vores te navn fra Douwe Egberts Te til Pickwick. Nysgerrig efter teens historie? Læs historien her.