De lækreste teer

Pickwick forstår som ingen andre, hvor værdifulde de daglige teøjeblikke
kan være på en arbejdsplads. Hos JDE Professional har vi er omfattende udvalg
af smag og blandinger fra Pickwick - passende til ethvert øjeblik.

Vores mest populære teprodukter netop nu

Opdag vores te koncepter

Te fra Pickwick: mange varianter inkl. økologiske

Pickwick Classic te

Flere varianter inkl. økologiske

Pickwick ved, hvor værdifulde de daglige teøjeblikke er. Prøv selv og opdag nydelsen af vores mange smagfulde varianter.

› Mere om Pickwick Te

Te fra Pickwick Tea Master Selection er et udvalg af de mest populære te-varianter fra Pickwick

Tea Master Selection

8 varianter med et twist

Vores blandinger af Tea Master Selection fra Pickwick er et udvalg af de mest populære varianter med en personlig twist af vores te eksperter.

› Mere om Tea Master Selection

Pickwick slow tea: te med 8 smagsvarianter til erhverv og horeca

Slow Tea

8 smagseksplosioner

Slow Tea har en overraskende fyldig smag. Ægte klassiske blandinger af te, krydderier og stykker af frugt giver smagseksplosioner i munden.

› Mere om Slow Tea

Bæredygtig te og hvad er egentlig te?

Pickwick støtter de landmænd, der dyrker de forskellige teplanter og værner om planeten, vi alle deler sammen. Pickwick er derfor tilknyttet Ethical Tea Partnership. Gennem samarbejde med organisationen overvåger vi arbejds- og levevilkår for de mennesker, der arbejder verden over i teproduktion. Pickwick har også økologiske teer og teer mærket med UTZ. › Vil du vide mere om Pickwick?

 

Hvad er te?

Te er lavet af teblade. Sort og grøn te laves af planten Camellia Sinensis. Rooibos derimod kommer fra nålene på en plante, der gror naturligt i Cederberg-området i Sydafrika. Da Rooibos ikke kommer fra samme plante, er Rooibos i teorien ikke en te. Vil du vide mere om te? Læs mere om te her.

 

Produktion af te

Pickwick udvælger teplanter fra hele verden. Når tebladene er modne, bliver de plukket med hånden. Derefter følger visning, rulning, fermentering, tørring og pakning. Vil du vide mere om produktionen af te? Så bliv klogere her.

 

Hvordan er te dyrket?

Te blev ved en tilfældighed opdaget af kejser Shen Nung 2700 år før Kristus. I Europa blev vi dog først bekendt med te i 1610. I 1937 ændrede vores te navn fra Douwe Egberts Te til Pickwick. Nysgerrig efter teens historie? Læs historien her.