Kaffe til øjeblikket

Den bedste kaffe til din virksomhed


Kaffemærker

 

 

 

Populære kaffeprodukter netop nu

Vores kaffeudvalg

Det lyder så enkelt: Lav en kop kaffe. Det er næsten utroligt, hvor meget viden og ekspertise der er bag hver enkelt kop, alle er forskellige. Find ud hvad hvilken type der passer dig.

 

 

Espressobønner

Friskkværnet espressobønner

Espressobønner er særligt gode til espresso- og mælkevarianter.

Cafitesse

100 % ren kaffe - 100% hygiejnisk

Cafitesse er en flydende kaffe fremstillet af de bedste kaffebønner. Et lukket og hygiejnisk kaffesystem.

Promesso

Kaffe uden kompromis

Flydende kaffe af højeste kvalitet.

Klassisk filterkaffe til erhverv, virksomheder og kontor

Filterkaffe

Klassisk filterkaffe

Det klassiske kaffevalg til den gode kop kaffe.

Instant kaffe til erhverv, virksomheder og kontor

Instant

Kraftig kaffearoma

Instant kaffe er frysetørret kaffe, som består af rigtige kaffebønner.

Kaffekapsler

5 fantastiske blends

L’OR kaffekapsler er det perfekte valg til det lille kontor.

Er du på udkig efter en komplet kaffeløsning?

Vi hjælper dig med at finde en kaffeløsning, som passer din virksomheds behov

Hvilken slags kaffe skal du vælge?

Der finde mange muligheder, når det kommer til kaffe, og det er vigtigt, at du vælger den kaffe, som passer til jeres behov.

 

Hele bønner og espressobønner kan være det rigtige valg til jer, der elsker smagen af friskkværnede kaffebønner. Forskellen på hele bønner og espressobønner er, at espressobønner har en mere intens smag og er mørkere i farven grundet en længere ristningstid. Espressobønner er særligt gode til espresso- og mælkevarianter, såsom cappuccino og café latte. Vi anbefaler, at du både anvender hele kaffebønner og espressobønner i din espressomaskine.

 

Filterkaffe er det klassiske valg. Hos JDE Professional forarbejder vi den gode formalede kaffe med de bedste kaffekundskaber- og traditioner, hvilket sikrer en høj kaffekvalitet. Vi har et bredt udvalg af filterkaffe fra Café Noir, Karat og D.E.

 

Instant kaffe er det gode valg til jer, der ikke har tiden og remedierne til at lave kaffen på en kaffemaskine. Instant kaffe produceres på samme måde som filterkaffe, og derfor opnås den samme gode kvalitet. Instant kaffe er frysetørret kaffe, der består af rigtige kaffebønner.

 

Vores flydende kaffe, Cafitesse er højkvalitetskaffe, som er fremstillet af kaffebønner fra de fineste kaffedistrikter. Kaffen brygges med det samme efter at kaffebønnerne er ristet og malet, og pakkes i en lufttæt beholder. Dette sikrer at aromaerne og den gode smag bibeholdes. Vi har et stort udvalg af Cafitesse varianter fra både D. E og Café Noir.

Cafitesse er produceret med et enkelt og lukket Bag-in-box system, som gør det til en yderst hygiejnisk løsning. Det kræver meget lidt fysisk håndtering og man kommer ikke i kontakt med selve kaffeproduktet, inden man brygger sig en kop kaffe.

Uanset hvilken type kaffe, du vælger, fås kaffen i forskellige ristningsgrader fra lys til mørk. Den lysristede kaffe har en syrlig, frugtig og delikat smag, hvor den mellem- og mørkristede kaffe er mere rund i smagen.

 

Pris og tilbud på kaffe

I vores online shop kan erhvervskunder altid finde priser og tilbud på kaffe til storkøb, og det er nemt at bestille. Vi har ofte gode tilbud på både kaffe, te og tilbehør, som fuldender jeres kaffeoplevelse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om tilbud på kaffe med mere.

 

Skal I have økologisk og bæredygtig kaffe?

Du og dine kollegaer kan nyde jeres kaffe, te og kakao med god samvittighed. Flere af vores produkter forener nemlig økologi og bæredygtighed. Vi har et stort udvalg af økologisk og bæredygtig kaffe fra Café Noir, Gevalia og D.E. samt te fra Pickwick. Læs mere om økologisk og bæredygtig kaffe her. 

 

Robusta og Arabicabønner – hvad er forskellen?

Der findes over 60 sorter af kaffebønner i verden, hvor Robusta og Arabica er de to hovedsorter og mest kendte. Når du vælger en kaffe, er det et blend af forskellige kaffebønner og ofte en blanding af Robusta- og Arabicabønner. Da smag og kvalitet varierer fra høst til høst, blandes kaffesorterne for at opnå den korrekte smag. Smagen på Arabica er typisk mild, blød og sød, hvorimod Robusta typisk er skarpere og kraftigere i smagen. Arabicabønner anses for at være af finere kvalitet end Robusta, men blandingen af de to, kan give en velbalanceret smag, hvor aromaerne mødes i harmoni. Læs mere om Robusta og Arabica her ›