KAFFE TIL ØJEBLIKKET

Den bedste kaffe til din virksomhedVores mest populære kaffeprodukter netop nu

 

VORES KAFFEUDVALG

Det lyder så enkelt: Lav en kop kaffe. Det er næsten utroligt, hvor meget viden og ekspertise der er bag hver enkelt kop, alle er forskellige. Find ud hvad hvilken type der passer dig.

 

 

Friskkværnet espressobønner fra JDE Professional

ESPRESSOBØNNER

Friskkværnet espressobønner

En perfekt espresso giver en frisk duft af ristede kaffebønner og rund smag. En espressokaffe er desuden en dejlig crema. Du kan vælge mellem et udvalg af kaffeblends, for eksempel vores Douwe Egberts eller Piazza d’Oro.

Cafitesse kaffe til erhverv, virksomheder og kontor

CAFITESSE

100 % ren kaffe

Cafitesse er en flydende kaffee. Efter brygningen bliver kaffen straks pakket i en lufttæt beholder og frossen ned. Cafitesse findes i flere forskellige smagsvarianter og styrke – har du prøvet vores Intense Roast?

Promesso kaffe er et nyt kaffekoncept til erhverv, virksomheder og kontor

PROMESSO

Kaffe uden kompromis

Promesso er et nyt kaffekoncept. Alt det bedste fra espresso kaffe er bragt sammen i en flydende kaffe. Promesso kaffeblends er omhyggeligt ristet til at give den absolut bedste aroma og smag. Har du prøvet?

Klassisk filterkaffe til erhverv, virksomheder og kontor

FILTERKAFFE

Klassisk filterkaffe

Kender du D.E Classic? Nyd den velkendte smag af filterkaffe fra Jacobs Douwe Egberts. Uanset tidspunktet på dagen leverer filterkaffen glæden og nydelsen til dig.

Instant kaffe til erhverv, virksomheder og kontor

INSTANT

Kraftig kaffearoma

Instant kaffe er frysetørret kaffe. Hæld varm vand i og du har med det samme en lækker kop kaffe. Ved at frysetørre kaffen bevarer den aromaen og smagen. Prøv det til morgenkaffen.

KAFFEKAPSLER

5 fantastiske blends

L’OR kaffekapsler er det perfekte valg til det lille kontor, hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten. Vælg mellem fem fantastiske blends af L’OR kaffekapsler. 

Skal du vælge hele kaffebønner, filterkaffe, instant kaffe eller flydende kaffe?

Der finde mange muligheder, når det kommer til kaffe, og det er vigtigt, at du vælger den kaffe, som passer til jeres behov.

Hele bønner og espressobønner kan være det rigtige valg til jer, der elsker smagen af friskkværnede kaffebønner. Forskellen på hele bønner og espressobønner er, at espressobønner har en mere intens smag og er mørkere i farven grundet en længere ristningstid. Espressobønner er særligt gode til espresso- og mælkevarianter, såsom cappuccino og café latte. Vi anbefaler, at du både anvender hele kaffebønner og espressobønner i din espressomaskine.

Filterkaffe er det klassiske valg. Hos JDE Professional forarbejder vi den gode formalede kaffe med de bedste kaffekundskaber- og traditioner, hvilket sikrer en høj kaffekvalitet. Vi har et bredt udvalg af filterkaffe fra Café Noir, Karat og D.E.

Instant kaffe er det gode valg til jer, der ikke har tiden og remedierne til at lave kaffen på en kaffemaskine. Instant kaffe produceres på samme måde som filterkaffe, og derfor opnås den samme gode kvalitet. Instant kaffe er frysetørret kaffe, der består af rigtige kaffebønner.

Vores flydende kaffe, Cafitesse, er højkvalitetskaffe, som er fremstillet af kaffebønner fra de fineste kaffedistrikter. Kaffen brygges med det samme efter at kaffebønnerne er ristet og malet, og pakkes i en lufttæt beholder. Dette sikrer at aromaerne og den gode smag bibeholdes.

Uanset hvilken type kaffe, du vælger, fås kaffen i forskellige ristningsgrader fra lys til mørk. Den lysristede kaffe har en syrlig, frugtig og delikat smag, hvor den mellem- og mørkristede kaffe er mere rund i smagen.

 

Pris og tilbud på kaffe

I vores online shop kan erhvervskunder altid finde priser og tilbud på kaffe til storkøb, og det er nemt at bestille. Vi har ofte gode tilbud på både kaffe, te og tilbehør, som fuldender jeres kaffeoplevelse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om tilbud på kaffe med mere.

 

Skal I have økologisk og bæredygtig kaffe?

Du og dine kollegaer kan nyde jeres kaffe, te og kakao med god samvittighed. Flere af vores produkter forener nemlig økologi og bæredygtighed. Vi har et stort udvalg af økologisk og bæredygtig kaffe fra Café Noir, Gevalia og D.E. samt te fra Pickwick. Læs mere om økologisk og bæredygtig kaffe her. 

 

Robusta og Arabicabønner – hvad er forskellen?

Der findes over 60 sorter af kaffebønner i verden, hvor Robusta og Arabica er de to hovedsorter og mest kendte. Når du vælger en kaffe, er det et blend af forskellige kaffebønner og ofte en blanding af Robusta- og Arabicabønner. Da smag og kvalitet varierer fra høst til høst, blandes kaffesorterne for at opnå den korrekte smag. Smagen på Arabica er typisk mild, blød og sød, hvorimod Robusta typisk er skarpere og kraftigere i smagen. Arabicabønner anses for at være af finere kvalitet end Robusta, men blandingen af de to, kan give en velbalanceret smag, hvor aromaerne mødes i harmoni.