• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Køb velsmagende kaffe til jeres virksomhed

Det lyder så enkelt: Lav en kop kaffe. Men det er næsten utroligt, hvor meget
viden og ekspertise, der er bag hver enkelt kop. Alle virksomheder er forskellige.
Find ud af, hvilken type der passer jer og jeres forskellige smag.

   Piazza_Logo_CMYK-01.png    cafitesse (1).png       

Se vores udvalg af kaffe

Cafitesse

100 % ren kaffe - 100% hygiejnisk

Cafitesse er højkvalitetskaffe, som er fremstillet af de bedste kaffebønner fra de fineste kaffedistrikter. Kaffen brygges lige efter kaffebønnerne er ristet og malet, og pakkes i en lufttæt beholder. Dette sikrer at aromaerne, og den gode smag, bibeholdes. Uanset hvilken type kaffe, I ønsker jer, fås kaffen i forskellige ristningsgrader fra lys til mørk. Den lysristede kaffe har en syrlig, frugtig og delikat smag, hvor den mellem- og mørkristede kaffe er mere rund i smagen. I kan derfor være sikre på, at der er noget for erhverv kaffeentusiast.

Filterkaffe

Klassisk filterkaffe

Når kaffen er friskbrygget, bibeholder den mange af dens smagsnuancer, og man får en langt mere fuldendt kaffeoplevelse. Det er derfor, at filterkaffe ofte betragtes som det klassiske valg. Hos JDE Professional forarbejder vi den gode formalede kaffe med de bedste kaffekundskaber og traditioner, som vi kender, hvilket sikrer en høj kaffekvalitet.

Espressobønner

Friskkværnet espressobønner

Espressobønner kan minde om hele bønner, men det er ikke det samme. Espressbønner er kendetegnet ved den intense smag og er mørkere i farven grundet en længere ristningstid. Espressobønner er særligt velegnet til espresso- og mælkevarianter, såsom cappuccino og café latte. 

Hele bønner

Friskkværnede kaffebønner

Hele bønner er til dig, der efterlyser en kaffeoplevelse med en mere frisk smag. Den friske smag er et resultat af, at bønnerne kværnes lige inden brygningen. Den fyldige friskhed opleves, når duften af kaffens aromaer breder sig i rummet. Hele kaffebønner forkæler dine sanser med duften og smagen af friskbrygget kaffe. 

Promesso

Kaffe uden kompromis

Promesso tilbyder en unik kaffeoplevelse, der er lige så elegant som den er smagfuld. Dette unikke kaffekoncept er brygget på den velkendte espressometode. Den perfekte kombination af funktionalitet og kvalitet. I kan nemt kombinere den ekslusive kaffesmag med Promesso Milc. Så har I mulighed for at lave en lækker cappuccino eller latte macchiato. 

Kaffepuder

Smagfuld kaffe i en enkel pude

Kaffepuder er til jer, der ønsker en velbrygget cappuccino eller caffe latte med bare et enkelt tryk. Alle vores kaffepuder indeholder et mix af Arabica og Robusta bønner, der sammen danner grundlag for den perfekte afbalancerede kaffe med et glas crema. I vores sortiment af kaffepuder kan I både finde kaffepuder til varm chokolade, Earl Grey te samt mange varianter af Gevalia kaffe. 

Kaffekapsler

5 fantastiske kaffeblends

Hos JDE Professional tilbyder vi fem fantastiske blends af kaffekapsler fra L’OR. Det perfekte valg af kaffe, hvis i mangler en kaffeløsning til det lille kontor. Den nye L’OR kapsel er lavet af aluminium. Aluminiumskapslerne bevarer bedre kaffens aromaer og giver en mere intensiv espressooplevelse samt en fyldigere crema.

Instant

Kraftig kaffearoma

Instant kaffe er frysetørret kaffe, der består af rigtige kaffebønner. Instant kaffe er det gode valg til jer, hvis I ikke har tiden og remedierne til at lave kaffen på en kaffemaskine. Instant kaffe produceres på samme måde som filterkaffe, og derfor opnås den samme gode kvalitet.

Vores mest populære kaffeprodukter netop nu

Et stort udvalg af certificeret kaffe

Hos JDE har vi et mål om at være med til at skabe en bæredygtig kaffeindustri. Derfor køber vi også et stort antal af certificeret kaffe fra vores landmænd, så vi i fællesskab kan skabe ansvarlig handel. 

I kan derfor nyde jeres kaffe med god samvittighed. Flere af vores produkter forener nemlig økologi og bæredygtighed. Vi har et stort udvalg af økologisk og bæredygtig kaffe fra Café Noir, Gevalia og D.E. Uanset om I er på udkig efter espressobønner, hele bønner, filterkaffe eller instant kaffe, så har vi et kaffeprodukt, der enten er økologisk, UTZ- eller Fairtrade certifiseret. 

Læs mere om vores certificeret kaffe her

Er I på udkig efter en komplet kaffeløsning?

Hvad er kaffen værd, hvis ikke I har en kaffemaskine, der kan brygge
kaffen for jer? Eller hvad er kaffeoplevelsen værd, hvis ikke I har en kop at drikke kaffen af? Hos JDE tilbyder vi alt det, som I behøver for at skabe en komplet kaffeoplevelse på jeres arbejdsplads. Vi giver jer god, velsmagende kaffe fra vores eget kafferisteri, professionelle kaffemaskiner i høj kvalitet og landsdækkende service. Hvad mere kunne I ønske jer? Måske lidt chokolade som I kan nyde sammen med kaffen, eller mælk til de af jer, der ikke foretrækker jeres kaffe sort.

Fortvivl ej, vi har alt, I har behov for. Kaffemaskine, kaffe, te og tilbehør - vi tilbyder alt i én løsning!

Få rådgivning lige her

Vi har samlet alt det, som I bør vide om kaffe

Hvilken slags kaffe skal I vælge?

I vores webshop kan I altid finde priser og tilbud på kaffe til storkøb, og det er nemt at bestille. Vi har ofte gode tilbud på både kaffe, te og tilbehør, som fuldender jeres kaffeoplevelse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om gode tilbud til jeres arbejdsplads.

 

Robusta og Arabicabønner – hvad er forskellen?

Der findes over 60 sorter af kaffebønner i verden, hvor Robusta og Arabica er de to hovedsorter og mest kendte. Når du vælger en kaffe, er det et blend af forskellige kaffebønner og ofte en blanding af Robusta- og Arabicabønner. Da smag og kvalitet varierer fra høst til høst, blandes kaffesorterne for at opnå den korrekte smag. Smagen på Arabica er typisk mild, blød og sød, hvorimod Robusta typisk er skarpere og kraftigere i smagen. Arabicabønner anses for at være af finere kvalitet end Robusta, men blandingen af de to, kan give en velbalanceret smag, hvor aromaerne mødes i harmoni. Læs mere om Robusta og Arabica her ›