KAFFE TIL ØJEBLIKKET

Du kan også få den bedste kaffe til din kaffemaskine

VORES KAFFEUDVALG

Det lyder så enkelt: Lav en kop kaffe. Det er næsten utroligt, hvor meget viden og ekspertise der er bag hver enkelt kop, alle er forskellige. Find ud hvad hvilken type der passer dig.

 

 

Friskkværnet espressobønner fra JDE Professional

ESPRESSOBØNNER

Friskkværnet espressobønner

En perfekt espresso giver en frisk duft af ristede kaffebønner og rund smag. En espressokaffe er desuden en dejlig crema. Du kan vælge mellem et udvalg af kaffeblends, for eksempel vores Douwe Egberts eller Piazza d’Oro.

Cafitesse kaffe til erhverv, virksomheder og kontor

CAFITESSE

100 % ren kaffe

Cafitesse er en flydende kaffee. Efter brygningen bliver kaffen straks pakket i en lufttæt beholder og frossen ned. Cafitesse findes i flere forskellige smagsvarianter og styrke – har du prøvet vores Intense Black?

Promesso kaffe er et nyt kaffekoncept til erhverv, virksomheder og kontor

PROMESSO

Kaffe uden kompromis

Promesso er et nyt kaffekoncept. Alt det bedste fra espresso kaffe er bragt sammen i en flydende kaffe. Promesso kaffeblends er omhyggeligt ristet til at give den absolut bedste aroma og smag. Har du prøvet?

Klassisk filterkaffe til erhverv, virksomheder og kontor

FILTERKAFFE

Klassisk filterkaffe

Kender du D.E Classic? Nyd den velkendte smag af filterkaffe fra Jacobs Douwe Egberts. Uanset tidspunktet på dagen leverer filterkaffen glæden og nydelsen til dig.

Instant kaffe til erhverv, virksomheder og kontor

INSTANT

Kraftig kaffearoma

Instant kaffe er frysetørret kaffe. Hæld varm vand i og du har med det samme en lækker kop kaffe. Ved at frysetørre kaffen bevarer den aromaen og smagen. Prøv det til morgenkaffen.

DE MEST POPULÆRE KAFFEBLENDS NETOP NU